Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 20 hodnocení
5
20x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dana | 18.9.2020
Vyřízení objednávky velmi rychlé. Kvalita vína výborná. Doporučuji
M Avatar autora Martin | 13.9.2020
Jsem velmi spokojen, jak s výběrem vín, tak chutí. Doručení bez problémů a velmi rychle. Všem doporučuji.
J Avatar autora Jana | 20.8.2020
Ano, jsem velmi spokojena, výborné víno, rychlé doručení. Určitě doporučuji.
HJ Avatar autora Hana Jiřičková | 9.8.2020
Jsem velmi spokojena. Kvalitní vína za dobrou cenu a s rychlým dodáním...
DP Avatar autora Dana Pašková | 11.7.2020
Vše v pořádku, velmi kladné hodnocení.Děkujeme
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 12.7.2020
Děkujeme za recenzi. Těšíme se na další návštěvu :)
KK Avatar autora Kateřina Kolaříková | 8.7.2020
top
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 12.7.2020
Děkujeme za recenzi. Těšíme se na další návštěvu :)
VH Avatar autora Vendula Hegerova | 25.6.2020
Výborné víno. Rychlé doručení. Určitě mohu jen doporučit!
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 12.7.2020
Děkujeme za recenzi. Těšíme se na další návštěvu :)
MK Avatar autora Marie Kašpárková | 21.6.2020
Velká spokojenost! Rychlost, ochota. Můžu všem doporučit.
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za recenzi. Těšíme se na další návštěvu :)
FZ Avatar autora František Zemjanek | 20.6.2020
Naprosto spokojen. Rychlost, spolehlivost
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme za recenzi. Rádí Vás zde opět uvidíme :)
HS Avatar autora Helena Stehlíková | 18.6.2020
Rychlé dodání , spolehlivost , pečlivě zabalené , pěkný vzhled . Bohužel zatím neochutnáno
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 18.6.2020
Děkujeme za nákup i hodnocení. Až vína ochutnáte, neváhejte napsat recenzi i na ně :) Na zdraví! :)
BR Avatar autora Barbora Randisova | 14.6.2020
Neskutečně rychlé dodání, 10.6 objednáno a 12.6 PPL přivezlo, velmi dobře zabaleno, určeno na svatbu, ale tyhle vína známe a jsme s chutí spokojení. ;-)
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 14.6.2020
Děkujeme za nákup i za hodnocení :) Všechna vína máme skladem a proto je odesíláme co nejdříve. Můžete se také registrovat v našem Klubu nejlepších vín a získat další slevy a výhody :) A novomanželům přejeme krásný vstup do nové etapy života :)
TR Avatar autora Táňa Ryšková | 4.6.2020
Rychlé vyřízená objednávka, vše pečlivě zabalené, velká spokojenost.
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za nákup i hodnocení. Těšíme se na další návštěvu :)
Avatar autora Jan Škudera | 4.6.2020
Rychlé dodání, spolehlivost, díky
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za nákup i hodnocení. Těšíme se na další návštěvu :)
JP Avatar autora Jana Pavelková | 4.6.2020
Velice rychle doruceni,vse v poradku????
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za nákup i hodnocení. Těšíme se na další návštěvu :)
HV Avatar autora Hana Vojtěchová | 30.5.2020
Doporučuji,vše vyřízeno perfektně.Děkuji.Z vína jsem nadšená.
NO Avatar autora Nejlepší Vína Online (Administrátor) 31.5.2020
Děkujeme za nákup i recenzi. Jsme rádi, že víno chutná. Budeme rádi, pokud se o radost z vína podělíte s ostatními a napíšete recenzi na konkrétní vína :) Děkujeme a na zdraví!
MS Avatar autora Martina Skotáková | 29.5.2020
Rychlé vyřízení objednávky, dobře zabalené, víno skvělé. Doporučuji.
N Avatar autora NejlepšíVínaOnline (Administrátor) 30.5.2020
Děkujeme za nákup i recenzi. Těšíme se na další návštěvu :)
IK Avatar autora Ing. Jiří Kolařík | 14.5.2020
fakt rychlost vyřízení mé objednávky, díky...CC mám už od šesti vinařů...vždy skvělý, ale ročník 2018 musí s hodnocením ještě počkat...
N Avatar autora NejlepšíVína.Online (Administrátor) 15.5.2020
Děkujeme za objednávku i recenzi. Jsme přesvědčení, že Cortis z Vinařství Modrá Vás skutečně nadchne. Budeme rádi, pokud nám na zakoupená vína napíšete recenzi. Děkujeme a na zdraví!
SK Avatar autora Stanislav Kotapka | 8.5.2020
Vše v pořádku.
N Avatar autora NejlepšíVína.Online (Administrátor) 11.5.2020
Děkujeme za nákup i recenzi. Těšíme se na další návštěvu.
JL Avatar autora Jana Lipinová | 4.5.2020
Nakoupila jsem víno na rodinnou oslavu a vše proběhlo v pořádku. Objednala jsem v úterý večer a ve čtvrtek dopoledne byl balík doručen domů. Krabice byla pečlivě zabalená, takže doporučuji.
N Avatar autora NejlepšíVína.Online (Administrátor) 4.5.2020
Děkujeme za nákup i recenzi. Těšíme se na další návštěvu.
ZH Avatar autora Zuzana Hola | 2.5.2020
Doporucuji rychle odeslani a vse bez problemu
N Avatar autora NejlepšíVína.Online (Administrátor) 2.5.2020
Děkujeme za nákup i milou recenzi. Budeme se těšit na další návštěvu :)
20 položek celkem